Schriftgröße  A-  A  A+

 

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2008 | 2007 | 2005

Dife Logo

Druckversion von: http://www.www.dife.de/veranstaltungen/index.php?kat=symposien&jahr=2014&lang=de
Stand: 24.10.2018 04:43:02


Brandenburgs Wissenschaftsministerin Prof. Dr. Sabine Kunst sprach 2012 im Rahmen des Symposiums Horizonte und Perspektiven der Ernährungsforschung anlässlich des 20-jährigen Bestehens des DIfE. (© DIfE)

Symposien 2014

23.05.2014
10:00 Uhr
Konferenzzentrum
DIfE Symposium
Foodborne Genotoxicants - Current Status and Perspectives
Foodborne Genotoxicants - Current Status and Perspectives
weitere Informationen / Anmeldung / Programm
25.11.2014
09:00 Uhr
Konferenzzentrum
The biological basis of nutritional behavior and food choice
.
Ahmad Jezzini
Stony Brook University, NY, USA
Taste processing in cortico-limbic networks

André Kleinridders
Max Planck Institute for Metabolism Research, Cologne
Hypothalamic mitochondrial function at the crossroad of insulin, leptin signaling and energy homeostasis

Luís R. Saraiva
European Bioinformatics Institute and Wellcome Trust Sanger Institute, Cambridge, UK
Deconstructing smell: from behavior to single cell
transcriptomics

Ilya Vinnikov
German Cancer Research Center, Heidelberg
miRaculous resPOMCiveness to resist obesity
25.11.2014
9:00 Uhr
Konferenzzentrum
Kolloquium
The biological basis of nutritional behavior and food choice

© 2018 DIfE - Deutsches Institut für Ernährungsforschung. Alle Rechte vorbehalten. // Stand 20.07.2017