Schriftgröße  A-  A  A+

 

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2008 | 2007 | 2005

Dife Logo

Druckversion von: http://www.www.dife.de/veranstaltungen/index.php?kat=Symposien&jahr=2014
Stand: 22.03.2019 02:50:01


Brandenburgs Wissenschaftsministerin Prof. Dr. Sabine Kunst sprach 2012 im Rahmen des Symposiums Horizonte und Perspektiven der Ernährungsforschung anlässlich des 20-jährigen Bestehens des DIfE. (© DIfE)

Symposien 2014

23.05.2014
10:00 Uhr
Konferenzzentrum
DIfE Symposium
Foodborne Genotoxicants - Current Status and Perspectives
Foodborne Genotoxicants - Current Status and Perspectives
weitere Informationen / Anmeldung / Programm
25.11.2014
09:00 Uhr
Konferenzzentrum
The biological basis of nutritional behavior and food choice

. Ahmad Jezzini Stony Brook University, NY, USA Taste processing in cortico-limbic networks André Kleinridders Max Planck Institute for Metabolism Research, Cologne Hypothalamic mitochondrial function at the crossroad of insulin, leptin signaling and energy homeostasis Luís R. Saraiva European Bioinformatics Institute and Wellcome Trust Sanger Institute, Cambridge, UK Deconstructing smell: from behavior to single cell transcriptomics Ilya Vinnikov German Cancer Research Center, Heidelberg miRaculous resPOMCiveness to resist obesity

25.11.2014
9:00 Uhr
Konferenzzentrum
Kolloquium
The biological basis of nutritional behavior and food choice

© 2019 DIfE - Deutsches Institut für Ernährungsforschung. Alle Rechte vorbehalten. // Stand 20.07.2017

Webdesign // Netzformat Webdesign